198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Publicaties

Als nieuw YOUNG IFMA bestuurslid heb ik deze keer de eer een column te schrijven. Daarom vertel ik u graag mijn ervaringen in de facilitaire wereld in Belgiё. Ik ben afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en heb vervolgens een paar jaar gewerkt als catering- en schoonmaakadviseur bij het onafhankelijke adviesbureau ATIR Nederland. Daarop heb ik de overstap gemaakt naar

Met de start van het nieuwe jaar is het voor veel mensen een periode van reflectie. Als je jezelf de vraag stelt hoe de schoonmaak beter kan, heb je in ieder geval een goede eerste stap gezet. Alhoewel er grote budgetten in de schoonmaak omgaan, is en blijft schoonmaak kennelijk niet “sexy”. Het blijkt bij weinig mensen een onderwerp te

Om de schoonmaakkwaliteit op te volgen, heb ik de afgelopen periode veel gebouwen bezocht. Wat opvalt zijn de grote niveauverschillen van de schoonmaak- kwaliteit. Dit varieert van organisatie tot organisatie, maar zelfs binnen één gebouw zijn deze verschillen vaak opvallend. Toch blijkt dit minimaal te zijn wat betreft gebruikte materialen, middelen, schoonmaakprogramma’s en de genoten opleiding. Hoe kan dit worden