198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt
Schoonmaakadvies

SCHOONMAAKADVIES

QUICK SCAN MARKTCONFORMITEIT EN PERFORMANCE

ATIR heeft de afgelopen decennia vele quick scans verricht naar de performance en marktconformiteit van de schoonmaakdienst. In zowel uitbestede situatie als voor schoonmaak in eigen beheer. De focus ligt op de gehanteerde processen en de invulling hiervan. Dit onderzoek geeft u inzicht in de huidige situatie en de mogelijkheden voor de toekomst. Verbetering van de kwaliteit in combinatie met besparingen zijn eerder regel dan uitzondering. Door middel van een quick scan maken wij de prijs/kwaliteit/prestatie-verhouding inzichtelijk.

 

ONDERZOEK BEHEER- EN EXPLOITATIEVORM

Wij voeren voor organisaties onderzoek uit bij het maken van de keuze om de schoonmaak in eigen beheer uit te voeren of uit te besteden. Hierbij brengen wij de voor- en nadelen in uw organisatie in kaart en de financiële consequenties. Indien uitbesteden de beste optie is vinden wij de optimale contractvorm voor uw organisatie. Ligt de voorkeur bij inbesteden hebben wij de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het opzetten van de eigen schoonmaakorganisatie.

 

VITALISERING SCHOONMAAKDIENST IN DE ZORG

In de gezondheidszorg wordt vaak gewerkt met een eigen schoonmaakdienst. Al dan niet in combinatie met uitbesteding. Atir kan een toets uitvoeren waarin op realistische wijze een beeld wordt gevormd van de marktconformiteit op de verschillende onderdelen: programma’s, organisatie, ureninzet, kosten, werkwijze etc.
Bevindingen uit de toets vormen de basis voor een plan van aanpak voor vitalisering van de schoonmaakafdeling.

 

ONDERHOUDSADVIES SCHOONMAAK

ATIR is gespecialiseerd in het geven van advies over de uitvoering van specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Of het bij u nu gaat om een speciale vloer en vloeronderhoud of het reinigen van de gevel van uw gebouw, de specialisten van ATIR hebben er ervaring mee. We geven hierbij advies over de juiste wijze van onderhoud en ondersteunen u ook bij het calculeren van de kosten van bijvoorbeeld het reinigen van de glazen pui boven uw entree.

 

CONTRACTVORMEN SCHOONMAAK

Door de jarenlange ervaring met aanbesteden en inkopen van schoonmaakonderhoud zijn de adviseurs van ATIR gespecialiseerd in alle diverse contractvormen. Of het nu gaat om een joint venture, een resultaatcontract of een inspanningscontract, de adviseurs van ATIR kunnen u adviseren. Veelal voeren we een onderzoek uit naar het meest geëigende contract om te bepalen welk schoonmaakscenario het beste bij uw organisatie aansluit. Wilt u een onderbouwde keuze maken voor een joint venture, de overstap naar inbesteden, uitbesteden of een combinatie van de twee? ATIR geeft u alle expertise en informatie om een gefundeerde beslissing te maken en het meeste resultaat te halen uit uw gewenste contractvorm.

 

MANAGEMENTADVIES SCHOONMAAK

De adviseurs van ATIR hebben allen hun sporen verdiend binnen de schoonmaakbranche varierend van object- en rayonleider tot eigenaar van hun eigen schoonmaakbedrijf. Gecombineerd met de ervaring die wij bij onze opdrachtgevers hebben opgedaan kunnen wij u van het juiste managementadvies voorzien. Hierbij maakt het ons niet uit of het gaat om organisatorische, kwalitatieve, financiële of juridische vraagstukken. Wij kennen de benchmark en u bent bij ons op het juiste adres voor het maken van strategische keuzes en het bepalen van uw toekomstig beleid voor de schoonmaak.

REFERENTIES