198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
ATIR neemt schoonmaakadviesactiviteiten van Spacewell over

ATIR neemt schoonmaakadviesactiviteiten van Spacewell over

Schoonmaakexpert ATIR heeft per 1 maart het Cleaning Advisory team en de activiteiten overgenomen van Spacewell/MCS. De twee gerenomeerde adviesbureaus gaan samen een nog slagvaardiger adviesteam vormen in de schoonmaaksector. Met de bundeling van krachten kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn. De diensten worden voortgezet onder de naam ATIR.

Bruno Van Coillie (Managing Director België): “We kijken ernaar uit om het gedreven en professionele adviesteam van Spacewell te verwelkomen in de ATIR-familie van toegewijde inkoop- contractmanagement consultants en kwaliteitsexperts binnen de schoonmaak. Zo zijn we nog beter in staat waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers. ATIR heeft het kwaliteits- en contractmanagement proces via innovatieve en data-gedreven software geoptimaliseerd.  Hiermee kan het team inspelen op de trends en ontwikkelingen en de service aan onze klanten verder verbeteren.

Wouter Hartemink, CEO Spacewell: “Onze toegewijde medewerkers, die een integraal onderdeel zijn geweest van het bieden van hoogwaardige service aan u, zullen nu toetreden tot ATIR. Deze overgang is in lijn met onze strategische visie, waardoor Spacewell zich volledig kan concentreren op het verbeteren van onze SaaS-producten om beter aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.”

ATIR is schoonmaak specialist. Onze consultants begeleiden opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector bij de inkoop c.q. het aanbesteden van schoonmaakdiensten. Wij voeren data gedreven contract- kwaliteitsmanagement uit inclusief kwaliteitsmetingen zoals VSR-KMS (zie www.atir.be). Bij het uitvoeren van ons werk maken wij gebruik van onder meer de software van www.grip-facility.com 

Mocht u vragen hebben over deze overgang, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Bruno Van Coillie, Managing Director ATIR België (b.vancoillie@atir.be). We zetten ons volledig in het hoogste serviceniveau te blijven bieden.