198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
schoonmaak-advisering

ATIR beloont Gentse schoonmakers met geschenkmand

De Stad Gent, met name Schepen Martine De Regge (facility management) en Dienst Service en Logistiek (schoonmaak) vragen aan hun leveranciers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zo een concrete meerwaarde te creëren voor mens, milieu en maatschappij. Tevreden schoonmaakmedewerkers zorgen voor een nog kwalitatievere dienstverlening. Atir kwam daarom met een concrete opdracht en de schoonmaakmedewerkers gingen de uitdaging aan: haal 3 opeenvolgende voldoendes bij een VSR-kwaliteitscontrole en ontvang van Atir een geschenkmand.

Stad Gent en Atir hebben reeds diverse jaren een professionele samenwerking in schoonmaakbeheer. Atir verzorgt de VSR-schoonmaakkwaliteitscontroles voor een deel van de stadsgebouwen, zoals basisscholen, secundaire scholen, administratieve gebouwen, depots, bibliotheken en buurtcentra. Atir zet zich niet alleen in om samen met de Stad tot een betere schoonmaakkwaliteit en een hogere klantentevredenheid te komen, maar heeft ook oog voor de schoonmaakmedewerkers.

Het project Haal 3 opeenvolgende voldoendes bij een VSR-kwaltiteitscontrole en ontvang van Atir een geschenkmand begon bij de basisscholen, maar is intussen ook uitgerold naar de administratieve gebouwen en binnenkort ook de Politiekantoren en Dienstencentra van Stad Gent. Atir biedt de schoonmaamedewerkers maximaal één mand per werf per jaar aan. De geschenkmanden worden verzorgd door Compaan, een sociaal innovatief bedrijf dat alles in het werk stelt om op een duurzame manier mensen met onderbenutte talenten in de arbeidsmarkt te integreren. De geschenkmand bevat een met eigen recept gebakken brood, een drankje, koekjes en een stuk fruit per medewerker.

Kristof Galle, kwaliteitsadviseur bij Atir en initiatiefnemer van deze actie, getuigt: “Deze actie werkte zeer motiverend en zorgde op vele werven voor dat speciale extraatje. Ondertussen slaagde 95% van de werven voor deze uitdaging en hebben we tevreden schoonmaakmedewerkers én tevreden klanten én een goede schoonmaakkwaliteit. Dus onze opdracht is meer dan geslaagd.”