Voor opdrachtgevers in de schoonmaak en facility management leveren wij via onze zusterorganisatie GRIP Facility Performance Solutions gespecialiseerde software voor alle organisaties. Zowel in uitbestede als eigen beheer situaties.

Link: dashboard.gripfacility.nl

GRIP zorgt voor:
- Inzicht in de kwaliteit en prestaties van uitvoering van facility management waaronder de schoonmaakdienstverlening
- Professioneel contractmanagement
- Inzicht in de beleving van de dienstverlening
- Kostenbesparing door efficiëntere en effectievere werkwijze
- Centralisatie van de management informatie

Voorbeelden van software om de kwaliteit te meten zijn:
- VSR-KMS
- ER-KMS

Dashboard

GRIP heeft een dashboard ontwikkeld waarmee u continue inzicht heeft in de prestaties van de schoonmaak. Op basis van deze informatie houdt u grip en kunt u de prestaties verder verbeteren

Alle relevante informatie wordt via het Dashboard van GRIP beschikbaar gesteld. Het Dashboard is een uiterst gebruiksvriendelijke internetapplicatie waar onze opdrachtgevers in staat worden gesteld het contractbeheer optimaal uit te voeren. In de webbase omgeving kan iedere gebruiker op ieder moment toegang krijgen tot de actuele informatie en de contracten met externe leveranciers.

Het Dashboard is toepasbaar voor organisaties met 1 vestiging of locatie maar werkt ook uitstekend voor decentrale organisaties met meerdere vestigingen en gebruikers.
Met behulp van het Dashboard kunt u in één oogopslag de prestaties van de schoonmaak inzien. U kunt de uitkomsten van de metingen direct vergelijken met de norm die is afgesproken. Of het nu gaat om de kwaliteit, de beleving, de kosten of andere Key Performance Indicatoren.

Via het Dashboard heeft u tevens de beschikking over alle relevante documenten en de digitale tekeningen van uw gebouwen. Alle rapporten en berichten zijn beschikbaar. Via alerts ziet u direct welke onderwerpen prioriteit hebben en direct aandacht behoeven.

Op basis van de informatie kunt u gefundeerde beslissingen nemen en het contractbeheer vormgeven op zowel strategisch tactisch en operationeel niveau.

2060-Schoonmaak-0-1-Dashboard