Geschreven door Kristof Galle

Afgelopen maand zijn wij genoemd op de website van CO2-logic vanwege het behalen van het CO2-neutraal logo. Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op.

Geschreven door Ferenc van der Sterren

Het is een uitdrukking die ik vaak gebruik in de schoonmaakwereld. Er wordt namelijk nogal makkelijk geklaagd en gemopperd in en over de schoonmaak: ‘Het kost veel geld en de kwaliteit laat te wensen over.’ Aangezien schoonmaak een essentieel onderdeel is van de budgetten van een organisatie, is het allang het onderwerp van besparingen.

Geschreven door Kristof Galle

De Stad Gent, met name Schepen Martine De Regge (facility management) en Dienst Service en Logistiek (schoonmaak) vragen aan hun leveranciers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zo een concrete meerwaarde te creëren voor mens, milieu en maatschappij. Tevreden schoonmaakmedewerkers zorgen voor een nog kwalitatievere dienstverlening. Atir kwam daarom met een concrete opdracht en de schoonmaakmedewerkers gingen de uitdaging aan: haal 3 opeenvolgende voldoendes bij een VSR-kwaliteitscontrole en ontvang van Atir een geschenkmand.

Geschreven door Ferenc van der Sterren

Met de start van het nieuwe jaar is het voor veel mensen een periode van reflectie. Als je jezelf de vraag stelt hoe de schoonmaak beter kan, heb je in ieder geval een goede eerste stap gezet. Alhoewel er grote budgetten in de schoonmaak omgaan, is en blijft schoonmaak kennelijk niet “sexy”. 

Geschreven door Kristof Galle

De Stad Gent, met name Schepen Martine De Regge (Facility Management) en Dienst Service en Logistiek (schoonmaak) vragen aan hun leveranciers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zo een concrete meerwaarde te creëren voor mens, milieu en maatschappij.