198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
Image Alt
Aanbesteden

AANBESTEDEN

ATIR België begeleid u bij uw (Europese) aanbestedingen en inkoop van de schoonmaak. Dit betreft niet alleen simpelweg het uitvoeren van de Europese richtlijnen. Afhankelijk van uw wensen en de complexiteit kunnen de volgende stappen onderdeel uitmaken van de aanbesteding.

 

BUDGETCALCULATIE

Een budgetcalculatie (ook wel voorcalculatie of exploitatiecalculatie) geeft u inzicht in de benodigde uren voor schoonmaakonderhoud op zowel productie- als leidingniveau. De basis vormt het door u gewenste kwaliteitsniveau. Tevens zijn de kosten volledig gespecificeerd per gebouw of afdeling. Een budgetcalculatie wordt veelal voorafgaand aan een inschrijvingstraject opgesteld. U weet hiermee wat u in de markt kunt verwachten zodat u budgettechnisch gezien niet voor grote verrassingen komt staan. Vaak passen wij de calculatie toe om samen met u de Total Cost of Ownership te berekenen van de af te sluiten schoonmaakovereenkomst.

 

OPSTARTBEGELEIDING

Bij een nieuw contract komt nogal wat kijken wat van u de nodige aandacht vraagt. Neem alleen al het proces van personeelsovername van latende naar nieuwe leverancier en het implementeren van de KPI’s. En hoe staat het met de status van schoonmaakkwaliteit op het moment van overdracht? Atir België kan u behulpzaam zijn bij een zo geruisloos mogelijke overgang van schoonmaakcontract. Denkt u bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een nulmeting voor de overgang naar de nieuwe leverancier. De eerste drie maanden van een nieuw schoonmaakcontract zijn cruciaal voor het succes op lange termijn.

 

OFFERTE BEOORDELING

Om te voorkomen dat het beoordelen van offertes al te veel tijd in beslag neemt heeft Atir België hiervoor een applicatie ontwikkeld. Veelal beoordelen wij samen met de opdrachtgever de offertes van leveranciers om zodanig tot een objectief afgewogen oordeel te komen.

REFERENTIES